128 City Rd, London EC1V 2NX UK

Σχεδιασμός ιστοσελίδων Ωρωπός Να θυμάστε: δεν χτίζετε απλά μια ιστοσελίδα αλλά μια ολόκληρη επιχείρηση.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η παρουσία στο διαδίκτυο και η κατασκευή σύγχρονης ιστοσελίδας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, στην εποχή της πανδημίας και του 5G, για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία. 

 Στις ιστοσελίδες πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το web design καθώς η αισθητική της ιστοσελίδας δημιουργεί στον επισκέπτη μια γενικότερη εντύπωση για την εταιρία (αν είναι μεγάλη ή μικρή, δυναμικά αναπτυσσόμενη, οργανωμένη, καινοτόμα, παραδοσιακή ή πιο μοντέρνα κλπ).

 Εξίσου σημαντικό για τις  ιστοσελίδες είναι το πλούσιο περιεχόμενο και η προώθηση SEO ιστοσελίδας, καθώς βασικός τους στόχος είναι όσο γίνεται περισσότεροι χρήστες τους διαδικτύου να βρίσκουν το website της εταιρείας όταν ψάχνουν με λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της και την τοποθεσία της. 

Πότε να επιλέξετε την κατασκευή ιστοσελίδας

Εάν έχετε ατομική επιχείρηση ή οποιασδήποτε μορφής εταιρία ή είστε στέλεχος εταιρείας με ευθύνη στο marketing και θέλετε να παρουσιάσετε την φιλοσοφία και τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο τότε αυτό το είδος ιστοσελίδας είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. 

 Αλλά ακόμα και αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολείται με συμβουλευτικές υπηρεσίες και θέλει να προσεγγίσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες τότε πρέπει να επιλέξετε την εταιρική ιστοσελίδα. Στην ουσία η εταιρική ιστοσελίδα λειτουργεί σαν το online γραφείο σας. Πρέπει να είναι επαγγελματικά οργανωμένο και σε “κεντρική διαδικτυακή τοποθεσία” (με την βοήθεια του SEO και των Google Ads) ώστε να το βρίσκουν εύκολα οι εν δυνάμει πελάτες σας.

 Η T Point Systems  ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress επιτυγχάνοντας την βέλτιστη αναλογία κόστους προς αποτέλεσμα, μοναδικό design και υψηλή απόδοση στις μηχανές αναζήτησης. 

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων και Αpartments (Hotel Websites) 

Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων αποτελούν απλές ιστοσελίδες παρουσίασης αλλά έχουν μερικές ιδιαιτερότητες που τις ξεχωρίζουν.  

Καταρχήν, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εικόνες και σε photo gallery καθώς είναι υψίστης σημασίας ο επισκέπτης να δει και να “πειστεί” από τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις και την τοποθεσία του ξενοδοχείου. Φυσικά οι εικόνες και τα βίντεο πρέπει να συνοδεύονται και από καλογραμμένα κείμενα που θα “ανεβάσουν” την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της μονάδας. 

Επίσης οι σύγχρονες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και apartments έχουν booking engine (μηχανή κρατήσεων) έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να κάνει απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας. Και αν τα καταλύματα της ξενοδοχειακής μονάδας βρίσκονται και σε πολλούς άλλους online travel agents (booking.com, expedia κ.α.) τότε οι ιστοσελίδα θα πρέπει να συνδέεται και με channel manager για πιο εύκολη και γρήγορη διαχείριση των κρατήσεων και για αποτροπή κινδύνου διπλοκρατήσεων.

News Site ή Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης

Τα news site είναι οι «εφημερίδες» και τα «περιοδικά» της Σύγχρονης διαδικτυακής εποχής. Σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι από το σύνολο των πολιτών το 94% ενημερώνεται από το διαδίκτυο, το 67% από (ή και από) ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και το 25 % από (ή και από) έντυπα Μέσα. Τα news site είναι τα σύγχρονα πολυδιάστατα ενημερωτικά Μέσα, λειτουργούν online και έχουν το πλεονέκτημα της δυνατότητας τάχιστης και χαμηλού κόστους ενημέρωσης για ότι συμβαίνει. Το δεύτερο μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί μπει σε ένα News site οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου και να βρίσκεται από υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Από το 94% αντιλαμβάνεστε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλή. 

Εκτός από τα πολυδιάστατα, πολυθεματικά ειδησεογραφικά site (portals) υπάρχουν και πολλών ειδών τοπικά ή θεματικά (για μαγειρική, ταξίδια, μόδα, αυτοκίνητα, αθλητισμό, στοίχημα, ταινίες, gaming, τεχνολογία, υγεία, μουσική) μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεματικές κατηγορίες).

Επίσης πολλά News site λειτουργούν και web radio ή web tv χωρίς απαραίτητα να έχουν και συμβατικό ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό.

Πότε να επιλέξετε την δημιουργία μιας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας

Η δημιουργία μιας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας (γενικού χαρακτήρα ή τοπική ή θεματική) είναι το κατάλληλο είδος ιστοσελίδας για εσάς αν είστε ή θέλετε να γίνετε εκδότης media, αν είστε δημοσιογράφος ή ομάδα δημοσιογράφων και θέλετε να λειτουργήσετε ανεξάρτητα δημιουργώντας το δικό σας διαδικτυακό ΜΜΕ ή αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να έχετε παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου σας.

 Τα news site στηρίζουν τα έσοδά τους κυρίως στις διαφημίσεις που φιλοξενούν στις σελίδες τους.

Παρακατο ενδικτικα Τιμή για Busyness’ Landing Page Ιστοσελίδα. Συμπεριλαμβάνετε ετήσια φιλοξενία  για το πρώτο έτος