Τί είναι το Google Analytics

Το Google Analytics είναι το πιο γνωστό online εργαλείο συλλογής και ανάλυσης δεδομένων που σχετίζεται με την επισκεψιμότητα μίας ιστοσελίδας. Το Google Analytics καταγράφει και συγκεντρώνει πάσης φύσεως δεδομένα (data) που αφορούν την κίνηση στις διάφορες σελίδες του ιστού σας , στατιστικά στοιχεία σχετικά με το κοινό σας, τις προτιμήσεις τους, τα δημογραφικά τους στοιχεία, τη συχνότητα επισκέψεων στη σελίδα σας, τις αγορές που κάνουν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τα έσοδα της επιχείρησής σας από αυτές τις αγορές και, κ… Ο κατάλογος των δυνατοτήτων που προσφέρει το Google Analytics είναι τόσο μεγάλος που πρακτικά είναι αδύνατο να καταγραφεί σε ένα κείμενο.

Υπηρεσίες δεδομένων Google Analytics

  • Δείτε μια πλήρη επισκόπηση:
  • Κατανοήστε τη συμπεριφορά των χρηστών του ιστού σας και της εφαρμογής σας για την καλύτερη μέτρηση του μάρκετινγκ, του περιεχομένου, του προϊόντος και των επιδόσεων αυτού.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στις μοναδικές ιδέες και τους πόρους μηχανικής μάθησης από την Google για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δεδομένα σας.
  • Κάντε τα δεδομένα να λειτουργούν για εσάς.
  • Επεξεργαστείτε και μοιραστείτε τα δεδομένα σας γρήγορα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και κοινόχρηστη αναφορά.

Πως θα βοηθήσει το Google Analytics την επιχείρησή μου

Το Google Analytics, όπως αναφέραμε και παραπάνω, προσφέρει ένα τεράστιο εύρος πληροφοριών σχετικά με την κίνηση στο site σας,και πληροφορίες που εάν αξιοποιηθούν καταλλήλως, θα εκτοξεύσει τόσο την αποδοτικότητα όσο και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της επιχείρησής σας. 

Πώς χρησιμοποιώ το Google Analytics

Το Google Analytics αποτελεί  υπηρεσία της Google. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να τοποθετήσετε κατάλληλο κώδικα σε κάθε σελίδα του site σας ώστε το Google Analytics με τη σειρά του να ξεκινήσει την καταγραφή των στατιστικών στοιχείων της επιχείρησής σας.
Και επειδή ξέρουμε ότι διαβάζοντας τη φράση “κατάλληλο κώδικα” μάλλον οι περισσότεροι θα εγκαταλείψετε τη σκέψη πριν καλά – καλά ξεκινήσετε. Μην αγχώνεστε ολες τις διαδικασίες από τη δημιουργία λογαριασμού για την επιχείρησή σας, την ρύθμιση  και τη σύνδεση με τη σελίδα σας (ο περίφημος κώδικας που αναφέραμε παραπάνω) τις αναλαμβάνουμε εμείς. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να μας επιλέξετε.

ROAD 67

Google Analytics
7 Μηνιαίο Τέλος
  • Google analytics’ Τοποθετήση κώδικα σε κάθε σελίδα
  • Αυτοματοποιημένη λεπτομερή εβδομαδιαία ή μηνιαία αναφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Google Analytics
  • Παρακολούθηση και reporting για Twitter Analytics , Google Analytics

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία Google Analytics

Πνευματικά δικαιώματα © 2004 - 2021 T Point Systems LTD. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος Αρ.Μητρώου Ε.Ε.Τ.Τ 20-068