post-title Φτιάξε μονός σου την ιστοσελίδα της εταιρείας https://tpointsystems.com/wp-content/uploads/Webdesigner-770x477.jpg 2018-10-04 09:28:34 yes no Posted by Categories: Tεχνολογία

Φτιάξε μονός σου την ιστοσελίδα της εταιρείας

Posted by Categories: Tεχνολογία
Φτιάξε μονός σου την ιστοσελίδα της εταιρείας
Κατά πρώτο λόγω οι επικεφαλίδα είναι μεταφορικής σημασίας
Εάν κατορθώνεται και κάνετε όλα τα παρακάτω μόνος σας οι ακόμα και ένας φίλος σας δωρεάν
Θα πρέπει να ασχοληθείτε 8 ώρες  Ημερήσιός και να είστε  Webdesigner  οι τουλάχιστον να έχετε αρκετή  εμπειρία. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ένα απλό Website παρουσίασης διαφέρει από ένα παραγωγικό το οποίο θα σας αποδώσει  χρήματα  οι και ακόμα να σας επιστρέφει τα χρήματα που ξοδεύεται για την συντήρηση του. Για να έχετε μια εικόνα ένα απλό  module μπορεί να ξεκινάει από 50 € και να φτάνει 300€ πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι το Internet hosting και τα σοβαρά  Website στοιχίζουνε και ότι δεν είναι αστεία πλέον
Εάν μελλοντικά σκοπεύετε να βασιστείτε στην ψηφιακοί τεχνολογία (και το εννοώ γιατί δεν είναι μόνον οι ιστοσελίδες τρόπος ψηφιακής διαφήμισης αλλά γενικώς το διαδίκτυο και πολλά άλλα ) θα πρέπει να επιλέξετε προσεχτικά  τους συνεργάτες και όχι να ψάχνεται τον web designer .

Κάτι που έχει παρατηρηθεί είναι το επόμενο φαινόμενο

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, διαπιστώνετε ξαφνικά ότι δεν έχετε τον παραμικρό επισκέπτη και στο τέλος αναρωτιέστε για ποιο λόγο φτιάξατε την ιστοσελίδα σας και κάνατε όλα αυτά τα έξοδα,αφού ούτε ένας πελάτης δεν έρχεται.Για να αποφύγετε λοιπόν αυτές τις δυσάρεστες εκπλήξεις υπάρχουν τα  πραγματικά εξειδικευμένα Portal εκεί θα κάντε δειλά – δειλά τα πρώτα διαφημιστικά βήματα. Κατά αυτόν των τρόπω  θα μπορέσετε να εκτιμήσετε  την αγορά και πως συμπεριφέρεται με τα προϊόντα σας.Μετέπειτα αποφασίζετε εάν πράγματι χρειάζεστε ιστοσελίδα οι απλός μια καλή ψηφιακοί διαφημιστικοί παρουσία να θυμάστε οι εμπιστοσύνη κερδίζεται με των χρόνο και ιδιαίτερα από τους μελλοντικούς ψηφιακούς πελάτες.

Παρακάτω είναι από ένα άρθρο που κυκλοφορούν κατά κόρων στο διαδίκτυο εσείς κρίνεται!!

Αναλυτικός οδηγός κατασκευής ιστοσελίδας

Είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση, όλοι έχουμε κατανοήσει ότι στην σύγχρονη εποχή, δηλαδή την εποχή του διαδικτύου είναι απαραίτητο να έχει ο καθένας μας μία ιστοσελίδα. Όπως είναι φυσικό όμως, δεν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε μία πανάκριβη ιστοσελίδα, είναι όμως απαραίτητο να έχουμε μία. Σε αυτό το σύντομο οδηγό θα δούμε πως ακριβώς μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, ή να φτιάξουμε με ελάχιστα χρήματα μία ιστοσελίδα από μόνοι μας. Διαβάζοντας λοιπόν αυτό τον σύντομο οδηγό κατασκευής ιστοσελίδων θα αποκτήσετε τις κατάλληλες γνώσεις είτε για να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία, είτε να φτιάξετε μία βασική ιστοσελίδα από μόνοι σας, χωρίς να έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις.
Αρκετοί είναι στην αγορά που παρουσιάζονται ως επίδοξοι κατασκευαστές ιστοσελίδων. Σε αρκετές περιπτώσεις επίσης δεν μπορείτε να διαθέσετε το παραμικρό ποσό για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, παρόλα αυτά είναι απαραίτητο να αποκτήσετε άμεσα έστω και την παραμικρή διαδικτυακή παρουσία για να μην μείνετε πίσω στον ανταγωνισμό. Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να αναλάβουμε μόνοι μας την κατασκευή των ιστοσελίδων μας και να καταφέρουμε να φτιάξουμε μία ιστοσελίδα σχεδόν δωρεάν. Πριν δούμε όμως πως μπορούμε να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα δωρεάν, ας δούμε σε τι ενέργειες πρέπει να προβούμε, προκειμένου να τη δημιουργήσουμε.

Βήμα 1ο: Επιλογή και Αγορά Domain Name

Το Domain Name είναι το όνομα της διεύθυνσης που θα έχει η ιστοσελίδα μας. Για παράδειγμα η διεύθυνση www.oroposonline.gr είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας. Συνήθως το κόστος ανέρχεται σε 20 ευρώ περίπου τι διετία για την αγορά της διεύθυνσης και μπορεί να γίνει από εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting). Οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) αναλαμβάνουν να καταχωρήσουν την διεύθυνση της ιστοσελίδα σας στην ΕΕΤΤ και να την φιλοξενήσουν στον server τους. Αυτό είναι μία απαραίτητη διαδικασία, είτε θελήσετε να φτιάξετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας, είτε την αναλάβει μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Τα Domain Names έρχονται με μια πληθώρα καταλήξεων (όπως πχ .gr, .net.gr, .com.gr, .com, .net κλπ) αν και στην Ελλάδα οι περισσότεροι επιλέγουμε την κατάληξη σε .gr, καθότι αντιπροσωπεύει το ελληνικό κοινό στο οποίο απευθύνεται η ιστοσελίδα σας.

Βήμα 2ο: Αγορά Πακέτου Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Αφού αγοράσουμε την διεύθυνση της ιστοσελίδας μας, το επόμενο βήμα είναι να προβούμε στην άμεση αγορά ενός πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting). Αυτή είναι μία απαραίτητη υπηρεσία για όσους θέλουν να έχουν μία ιστοσελίδα. Οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) έχουν ρίξει σημαντικά το κόστος τα τελευταία χρόνια και μπορείτε να βρείτε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) ακόμη και με 6 ή 7 ευρώ το μήνα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως ιδιαίτερα δεν είναι η τιμή, αλλά η τεχνική υποστήριξη που παρέχουν, καθώς επίσης και που βρίσκονται τα Datacenter τους. Οι περισσότερες εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) έχουν τους servers τους σε Αμερική και πολλές φορές είναι resellers. Αυτό που θέλετε είναι να βρείτε μία οικονομική εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων με ευρωπαϊκά datacenter και 24ωρη τεχνική υποστήριξη μέσω support ticket. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τις Τιμές των Πακέτων Φιλοξενίας Ιστοσελίδων (web hosting 68).

Βήμα 3ο: Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας με CMS

Τι είναι όμως το CMS;

Το CMS είναι ένα σύστημα διαχείρισης με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μία ιστοσελίδα και να περνάτε περιεχόμενο και εικόνες. Με τα συστήματα διαχείρισης ξεχνάτε τη διαδικασία του προγραμματισμού και ουσιαστικά λειτουργούν ακριβώς όπως ένα πρόγραμμα. Η μόνη διαδικασία που ίσως να είναι δύσκολη στην αρχή είναι η εγκατάσταση τους.  Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 3 κύρια συστήματα διαχείρισης, το WordPress, το Joomla και το Drupal. Σε περίπτωση που πιστεύεται ότι δεν θα τα καταφέρετε να εγκαταστήσετε επιτυχώς το σύστημα διαχείρισης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting 68 ) και να σας το εγκαταστήσουν αυτοί χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Παρόλα αυτά, μπορείτε να δείτε το παρακάτω οδηγό κατασκευής ιστοσελίδων που είναι σε βίντεο.

Επιλογή Εταιρίας Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δεν είναι μυστικό ότι αρκετές εταιρίες χρεώνουν υπέρογκα ποσά για την κατασκευή ιστοσελίδων προς τους πελάτες τους. Αρκετοί είναι επίσης αυτοί που πιστεύουν ότι δίνοντας ένα μεγάλο ποσό χρημάτων σε μία μεγάλη εταιρία θα έχουν και καλύτερο αποτέλεσμα ή ότι είναι πιο ικανή εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, σε σχέση με άλλες μικρότερες εταιρίες. Στην πραγματικότητα όμως, οι μικρότερες εταιρίες ή ακόμη και ιδιώτες, εάν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις μπορούν να αποφέρουν τα ίδια ή καλύτερα αποτελέσματα και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Κάνοντας έναν έλεγχο σε προηγούμενες δουλειές που έχει αναλάβει μία εταιρία ή ένας ιδιώτης, θα διαπιστώσετε αν είναι ικανός για να αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Ελέγχοντας λοιπόν το portfolio μιας μικρής εταιρίας ή κάποιου ιδιώτη, πολλές φορές είναι αρκετό για να πείσει κάποιον για τη δουλειά του.
Αφού ελέγξετε το portfolio της εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων, το επόμενο βήμα είναι να τους ρωτήσετε για τους όρους χρήσης. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί παραπονιούνται για άσχημη υποστήριξη ή ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ή/και στα χρήματα που έχει πληρώσει κάποιος. Αν μείνετε ευχαριστημένος από τους όρους τεχνικής υποστήριξης που παρέχουν, καθώς επίσης και από το portfolio, το επόμενο βήμα είναι να τους ρωτήσετε για το αν η ιστοσελίδα σας θα είναι εύκολα προσβάσιμη από εσάς. Για παράδειγμα, αρκετές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων παρέχουν οικονομικές ιστοσελίδες, οι οποίες είναι στατικές, με αποτέλεσμα για την παραμικρή αλλαγή να αναγκάζεστε να πληρώνετε την εταιρία για να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή. Η κατασκευή ιστοσελίδων διαχωρίζεται κυρίως σε δύο κατηγορίες. Τις δυναμικές και τις στατικές ιστοσελίδες. Οι στατικές ιστοσελίδες τείνουν να εξαλειφθούν στην εποχή μας, αφού είναι πιο δύσκολο να τις διαχειριστεί κάποιος, ενώ είναι και πιο δύσκολο να προωθηθούν. Αυτό που ουσιαστικά θέλετε είναι μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων η οποία θα αναλάβει τη κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Έτσι θα μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε εσείς τις αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνεστε για κάθε αλλαγή.

Ποια λύση είναι η πιο συμφέρουσα

Απλά και ξεκάθαρα δεν υπάρχει συμφέρουσα λύση
ο καθένας στο είδος του
Top