Τι είναι έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA)

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) είναι ένα δεύτερο επίπεδο ασφάλειας για την προστασία ενός λογαριασμού ή συστήματος. Οι συνδρομητές ή  χρήστες πρέπει να περάσουν από δύο επίπεδα ασφάλειας, πριν να τους δοθεί πρόσβαση σε λογαριασμό ή σύστημα.  Πρώτος θα είναι  το 2FA  το οποίο και αυξάνει την ασφάλεια των online λογαριασμών, απαιτώντας από τον χρήστη να εισαγάγει τον  απεσταλμένο με SMS μοναδικό κωδικό για να προχώρησει στο επόμενο στάδιο σύνδεσης που είναι το καταχωρημένο username και password του λογαριασμού του.

Για ποιο λόγο 2FA

Πολλοί άνθρωποι κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους ανάλογα με τις ανάγκες τους τόσο σε μεγάλες όσο και στις μικρές επιχειρήσεις. Στις μέρες μας τα μηνιαία συνδρομητικά προγράμματα έχουν αυξηθεί και όλο ένα γίνονται και πιο δημοφιλή. Φιλοξενούνε τα πάντα από, ψυχαγωγία & φαγητό & εφημερίδες έως Τηλεπικοινωνίες Cloud  & Φιλοξενία ιστοσελίδων κτλ. Δεδομένου ότι πολλές υπηρεσίες βασίζονται στην μηναία συνδρομή γίνονται όλο και πιο ελκυστικά , στους επιτήδειους  hackers προσπαθώντας να μπούνε στους λογαριασμούς τον πελατών σας και να χρησιμοποιούνε τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες για τον εαυτό τους. Και χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτό για μεγάλο  χρονικά διαστήματα.  Εσείς  το  διακινδυνεύετε?

Ένας ακόμα σοβαρώς λόγος: είναι να επιβεβαιώνονται οι παραγγελίες αγαθών και προϊόντων. Κατά αυτόν τον τρόπο προστατεύονται οι επιχειρήσεις

Έτοιμή για προστατέψετε τους Συνδρομητές σας ?

Μόνο παγκόσμιου εμβέλειας τηλεπικοινωνιακός πάροχος μπορεί να προσφέρει αυτές της υπηρεσίες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφη News Letter